Hoy os traigo un bento rico rico compuesto de arroz salteado con verduras y pavo rebozado con "corn flakes".
Si no conocéis la receta del pavo (o pollo) con "corn flakes" os diré que está muy rico, y más aún la versión que nosotros hacemos, en la cual añadimos sésamo al rebozado. Aquí va la receta:
Ingredientes:
- Filetes de pechuga de pavo o pollo
- Huevo
- Corn Flakes
- Sésamo
1. En un plato batimos el huevo y en otro ponemos los "corn flakes" algo machacados y el sésamo.
2. Pasamos los filetes por el huevo y por los "corn flakes" y los freímos con el aceite bastante caliente.
Cómo veis, no tiene misterio y está muy rico, a los peques les encanta el rebozado crujiente!
-------------------
Today's yummy bento consists of sauteed rice with vegetables and turkey breaded with "corn flakes".
If you do not know the recipe for turkey (or chicken) with "corn flakes" I will say that is really tasty, and even more is the version that we make, where we add some sesame seeds. Here is the recipe:
Ingredients:
- Turkey or chicken breast fillets
- Egg
- Corn Flakes
- Sesame seeds
1. In a bowl we beat the egg and in another bowl we put the lightly crushed "corn flakes" and sesame.
2. We spent the fillets in the egg and the "corn flakes" and fry in very hot oil.
You see, no mystery here and it's yummy, the kids love the crispy batter!
No comments:
Post a Comment