Garbanzos crujientes / Crispy chickpeas |
Ingredientes:
- Garbanzos (cocidos)
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal
- Aderezo (yo utilicé la mezcla de especias para guacamole de Old el Paso)
Una vez cocidos los garbanzos los secamos, los ponemos en una bandeja de horno y los regamos con una cucharada de aceite de oliva y mezclamos para que todos se impregnen bien.
Los metemos al horno precalentado a 180ºC unos 30 minutos o hasta que los garbanzos estén dorados y crujientes.
Sazonamos y aderezamos con las especias y listo. Adictivos!
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A few days ago I tried this recipe and we love it! It is healthy, simple, yummy and a good way to increase our consumption of vegetables weekly. Ideal for snacking or a appetizer.
Ingredients:
- Chickpeas (cooked)
- Extra virgin olive oil
- Sal
- Dressing (I used the spice mix for guacamole Old El Paso)
Once we have cooked the chickpeas, we dry them and put them in a baking tray with a tablespoon of olive oil and mix so that all are well soaked.
We put them in a preheated oven at 180ºC for 30 minutes or until chickpeas are golden brown and crisp.
We season them with salt and the spices and ready. Addictive!
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